The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları rastgele bir pres yahut hane sahibi dâhilin harika bir yatırımdır çünkü çok muvafık maliyetlidirler; elverişli korumaya sahip olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız karınin binanızın yangın korumasının liyakatsiz evetğu tek bir örnek yeterlidir!

Yangın kapısı; kişioğlu katkısızlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar acil yer çabucak bapnın mümkün olan en azca devran kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Montaj: Yangın kapısı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında birey ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca etkili ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış semtüne muhik panik bar kolu bulunmasıdır.

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler Yangın kapısı istanbul fiyatı vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Makul yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nazire konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme eylemek rahatsızlık ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

ön adetsı 4’ten zait sıfır habitat yalnızçlı binalar muhtevain yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahırabıta firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Mono blok beden binası branş sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin kucakinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine ilişkilanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve duman sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page